RESET

Salutare, investitorule! Da, tu care citesti acum, cu tine vorbesc. Poate te intrebi de ce te numesc investitor. In opinia mea si tu esti un investitor chiar daca poate nu ai inceput investitiile pe pietele de capital sau prin alte metode folosind bani, dar faptul ca citesti acest blog, ca esti in cautare de idei pentru o viata mai buna, inseamna ca investesti in educatia ta.

Frumos copac, nu? Crezi ca asa a fost dintotdeauna? Nu! La fel ca noi doi acest copac a crescut in timp. A adunat seva, a captat lumina soarelui si asa s-a dezvoltat. Si noi facem la fel cand ne indreptam atentia spre lucrurile care ne dezvolta intelectul.

Acest blog are deja aproape 7 luni si nu sunt foarte multe articole scrise pana acum. Dar as vrea sa schimb acest lucru. Nu de maine, sau de luni, sau de la inceputul lunii viitoare sau odata cu noul an, ci vreau sa schimb de acum.

In ultimele zile am simtit foarte tare nevoia de schimbare si am stat sa analizez ce as vrea sa schimb, asa ca am decis sa:

  • INVESTESC IN DEZVOLTARE PERSONALA

In primul rand as vrea sa reiau un obicei pe care il aveam asta iarna. Vreau sa reiau ritmul in care citeam atunci. Imi propusesem sa citesc cat mai mult si sa nu mai pierd vremea aiurea – in special la seriale. Da, imi plac serialele, recunosc. Nu voi renunta sa ma uit, dar o voi face mult mai putin.

Dar sa revenim la carti. Chiar acum ma uit in notitele mele si vad ca am citit cincisprezece carti in perioada ianuarie-martie. Ce bine ca plec in concediu. Impreuna cu sotia ne-am propus sa ne resetam in acest concediu. Vom relua lectura. Abia astept!

(Note to self: nu uita sa pui carti audio in masina pentru drum)

  • INVESTESC IN SANTATEA MEA

Revenirea la alimentatia sanatoasa pe care am avut-o timp de un an si jumatate, din 2017, este un alt lucru pe care vrem sa il facem in acest concediu.

Dupa o perioada lunga in care chiar am mancat sanatos, incet am alunecat iar spre mancare nesanatoasa. Bine ca nu am ajuns de unde plecasem, dar e rau ca am alunecat.

Asa ca imi voi face din nou timp sa gatesc cat mai mult pentru a fi nevoit sa mai mancam in graba prin oras sau sa facem cumparaturi nesanatoase doar pentru ca ne era foame. Da, gatesc and i love it!

  • INVESTESC IN ACEST BLOG

O parte din timpul pe care il petreceam la uitandu-ma la seriale o voi dedica acestui blog. Voi incepe sa scriu mai des chiar daca nu de fiecare data voi scrie cum merg investitiile mele de pe pietele financiare. Chiar daca in momentul in care ma asez la tastatura inca nu stiu despre ce voi scrie, totul e sa nu renunt.

Vreau sa scriu aproape in fiecare zi chiar daca nu public. Scriu pentru mine, pentru a ma dezvolta. Sunt sigur ca incet incet voi publica pe blog cat mai mult.

  • INVESTESC IN AFACERE

Aici inca nu am strategia pregatita, dar asta urmeaza sa fac. Caut o solutie pentru a produce un venit pasiv pe langa veniturile pe care le aduce afacerea noastra.

Aici cred ca ma va ajuta mult si faptul despre care vorbeam mai sus, ca voi scrie in fiecare zi cate ceva.

Deocamdata ma opresc, dar vreau sa te intreb si pe tine ceva.

Tu in ce investesti?

euinvestesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
%d bloggers like this: