Transferuri si investitii Februarie

Salutare, investitorule!

A inceput februarie. Asta inseamna ca a intrat salariul, deci a venit vremea sa fac noi transferuri si investitii.

In data de 5 imi primesc salariul de obicei, asa ca imediat ce banii au ajuns in contul meu am transferat o parte din ei in conturile de tranzactionare. Pentru transferuri folosesc REVOLUT. Nu v-am spus, dar sunt foarte incantat de serviciile oferite de ei.

Cea mai mare suma, 250€, a mers catre Crowdestor. In seara aceasta, pe 7 februarie, lanseaza un nou proiect interesant. Zic ca este interesant deoarece are o dobanda buna: 19.5% pe an. Acest proiect se va intinde pe o perioada de 24 luni. La Crowdestor mai aveam un singur imprumut – amenajarea unui restaurant intr-un mall din Moscova.

Am mai transferat 100€ la Grupeer, pe care i-am investit intr-un proiect imobiliar – o cladire de birouri in Minsk. Imprumutul este pe 9 luni si are o dobanda de 14%.

Mintos este a treia platforma catre care am transferat bani. Aici am decis sa merg pe o suma mai mica luna aceasta. La momentul actual nu sunt proiecte bune cu dobanzi mai mari de 12.5%. Am preferat sa trimit mai mult catre celelalte platforme.

Cred ca voi mai transfera 100€ si la Envestio pentru a-i avea in cont cand vor lansa un proiect interesant pentru mine, dar deocamdata mai astept.

Catre Fast Invest nu am transferat nimic. Am zis sa iau o pauza luna aceasta pentru ca am investit mai mult luna trecuta. Incerc cat de cat sa mentin un echilibru intre cele 5 platforme P2P Lending pe care le folosesc.

Legat de alte posibilitati de a investi, in afara de P2P, ma apropii din ce in ce mai mult de un raspuns. Deja stiu care este urmatorul pas, mai am doar de pus la punct detaliile. Revin in curand cu detalii 🙂

Cam atat pentru azi. Spor la investit!

Trebuie sa iti mai reamintesc ca tot ce vei citi pe blogul acesta este valabil doar pentru mine. Nu recomand sa faci ce fac eu. Esti liber sa iti investesti banii asa cum vrei tu. Pe acest blog gasesti doar jurnalul meu de investitii si gandurile mele.

euinvestesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
%d bloggers like this: